Voluntari

Hi ha moltes maneres diferents d’interessar-se amb AfricaNdoto, com ara el voluntariat in situ, convertir-se en patrocinador, realitzar campanyes de captació de fons o voluntariat remot. Actualment ens centrem en complir les capes inferiors de la piràmide de Maslow. Coses com a higiene, refugi, nutrició, seguretat, entre d’altres, són el nostre focus principal de moment.

Voluntari al lloc

AfricaNdoto busca voluntaris per viatjar a Tanzània i treballar en projectes com assistir a professors de parvulari i primaris, educar la gestió de l’escola en primers auxilis, seguretat o higiene. Si teniu disponibilitat per viatjar a Tanzània, estarem molt contents de comptar amb el vostre treball col·laborant estretament amb els nostres fills a l’escola, a Arusha. També podem ajudar-vos a organitzar el vostre allotjament amb una família local a un preu molt assequible, que inclourà tots els vostres àpats.

Projectes i Funditors

Estem buscant recaptar fons per a diversos projectes i causes diferents. Alguns dels exemples són: substituir tots els matalassos dels dormitoris a Capricorn School, crear una tanca / paret que separa l’escola de la carretera principal construïda recentment, reomplir la nova aula acabada el gener amb mobles (escriptoris, pissarra …) , per comprar finestres i portes de dos edificis nous a l’escola, guixar i pintar 2 edificis sense acabar. Tenim pressupostos per tot allò que es menciona anteriorment i recomanem utilitzar el gofundme per recaptar fons.

Voluntari a distància

Els nostres fills provenen de famílies molt desfavorides que no es poden permetre portar els seus fills a l’escola. AfricaNdoto busca patrocinadors per pagar l’educació primària de 7 anys en una escola anglesa, per aproximadament 500 dòlars anuals, que inclou la matrícula escolar, uniformes escolars, allotjament en un dormitori i 4 àpats al dia.

Si teniu la passió d’ajudar els altres i voleu formar part de la nostra tribu, ompliu aquest formulari i estarem en contacte amb vosaltres en 3-5 dies laborables.