AFRICANDOTO’S …

… la missió és potenciar els somnis dels nens

a Tanzània a través de l’educació.

El 2016, un grup d’amics van adonar-se que tenien una veu interior parlant explicant-los el propòsit de la seva vida: ajudar a fer realitat els nens en els somnis de Tanzània . El seu objectiu era millorar la qualitat que viu la població de Tanzània. I així van començar a la zona del riu Usa, un barri situat a la ciutat d’Arusha, al nord de Tanzània. L’equip AfricaNdoto ha crescut des de llavors, juntament amb cinc membres que s’incorporen a l’equip, així com un nombre de voluntaris que han treballat de forma remota i a l’interior.

La paraula Ndoto prové del suahili, un idioma que es parla a Tanzània, que significa «somni», un esdeveniment imaginari vist mentre es dorm. Així doncs, el nom de la nostra organització sense ànim de lucre significa «El somni africà». A AfricaNdoto creiem que, proporcionant als nens a Tanzània una educació anglesa adequada, obrirà les portes a un futur pròsper, a més de fer realitat els somnis. Tenir l’oportunitat d’assistir a l’Escola Elemental en Anglès, els donarà l’oportunitat d’assistir a Batxillerat i, finalment, els donarà accés a titulacions superiors com la Universitat.

Els nostres fundadors

El nostre equip a Tanzània

El nostre equip a Tanzània és molt gran i està format per l’equip directiu de Capricorn Academy, el propietari de Ngarasero Day Care i el nostre personal amb seu a Arusha. Són els encarregats de recollir voluntaris que viatgen a l’estranger, tots els tràmits necessaris per al patrocini, programar activitats tant amb l’Escola com de guarderia, posar voluntaris al lloc, així com el transport entre l’alberg i l’escola.

DESEMBRE 2018

El meu cor és ple. No oblidaré mai la mirada d’aquests nens. He rebut tant amor d’ells, només espero que algun dia tot l’amor que irradien torni de nou. Hakuna Matata.

A.M