Experiències Safari

Àfrica és una de les millors destinacions per als amants del desert. Les nostres experiències Safari inclouen alguns dels millors parcs del país de Tanzània i treballem amb agències locals que donen un 20% dels seus ingressos als nostres projectes.

Descobriu la naturalesa africana més extraordinària i intocada en una roda privada de 4×4, a les valls de Serengeti, a les esquerdes ocultes del cràter de Ngorongoro o a les aigües salades del llac Manyara.

No perdeu l’oportunitat de viure aquesta increïble experiència! Reserva un dels nostres paquets més habituals i habituals o personalitza els teus segons les teves necessitats.

També us proporcionarem recomanacions sobre com organitzar el vostre viatge per Tanzània, inclosos viatges a les illes o a la capital.

AfricaNdoto també ofereix allotjament a tots els voluntaris en un alberg amb una família africana. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a una experiència inoblidable i autèntica.

A continuació es mostra una llista dels nostres paquets més comuns de Safari:

Pack de voluntaris

Organitzem tot tipus d’excursions a Safari per als nostres voluntaris, des d’excursions d’un dia, fins a estades més llargues. Intentem ajustar-nos a les vostres necessitats i pressupost. Aquest paquet inclou allotjament en càmpings públics.

Pack Lodge

Aquest paquet Safari inclou allotjament en un campament elegant i inclou un bany privat a la tenda o al bungalou. També es pot personalitzar i adaptar a les vostres necessitats.

Safari a mida

Aquest paquet és totalment personalitzable. Podeu afegir en dies, escollir quins parcs nacionals visitar, afegir a les activitats dins de l’itinerari i molt més. Heu dissenyat el vostre viatge a Safari perquè els vostres somnis siguin realitat.

Tingueu en compte que les agències locals donen un 20% dels ingressos entrants de AfricaNdoto Safaris per a projectes i educació infantil. Per a consultes i consultes, envieu un correu electrònic a: info@africandoto.org