EL VOSTRE SUPORT ÉS IMPORTANT

Fer una donació

La vostra donació és molt necessària. L’utilitzarem cap a un dels nostres projectes actius, com construir noves instal·lacions escolars, comprar material escolar per als nens o comprar material mèdic. Mai es perd cap acte de bondat, per petita que sigui.


«S’ha dit que alguna cosa tan petita com la volada de l’ala de papallona pot provocar en última instància un tifó a tot el món».

Projectes

L’objectiu principal de AfricaNdoto és participar en projectes de construcció per millorar les instal·lacions de les escoles. La nostra missió és crear uns espais segurs i encantadors que conviden als nostres estudiants a jugar-hi.

TANCA DEL PATI

El govern de Tanzània ha construït una carretera principal just davant de l’escola, cosa que la converteix en una zona perillosa per als nostres fills que practiquen esports a la zona de jocs. Aquest projecte consisteix en construir una tanca per protegir els estudiants del trànsit ràpid. Voleu participar?

MATALASSOS DE DORMITORI

Els matalassos a Tanzània estan fets de materials menys duradors i resistents que els que utilitzem als països desenvolupats. Els matalassos dels dormitoris tenen 5 anys i s’han de substituir el més aviat possible. Cada matalàs és de 25 € i necessitem 90! T’agradaria contribuir en aquest projecte?

INSTAL·LACIONS DE PINTURA

Alguns dels nostres voluntaris acaben de recaptar fons i han construït dues aules noves. Tot i això, els fons no han estat suficients per acabar la pintura a les parets ni afegir finestres. Busquem voluntaris que vulguin ajudar-nos a pintar l’escola. Voleu participar en aquest divertit projecte?

Com fer una donació

Aquí hi ha alguns detalls sobre com fer una donació:

Per transferència bancària:

A: SILVESTER SILVESTER LYIMO

BANC: CRDB Bank, Sokoine Road, USA RIVER, ARUSHA (TANZANIA)

CODI SWIFT: CORUTZTZ

NÚMERO DE COMPTE: 0152407922100

També podeu optar per ser Patrocinador i pagar l’educació primària d’un dels nostres fills.