Converteix-te en patrocinador

L’objectiu principal d’ÀfricaNdoto és situar els nens criats en famílies desfavorides en institucions educatives de parla primària anglòfona. La majoria de la gent de Tanzània treballa a la indústria agrícola i no té accés a una educació adequada. Tenir una educació els proporcionarà la capacitat de parlar anglès, i tindrà així accés a una àmplia gamma d’opcions en l’àmbit laboral. AfricaNdoto treballa amb dues institucions educatives: Ngarasero Day Care i Capricorn Academy.

Ngarasero és un centre d’atenció diürna amb la missió de proporcionar refugi als nens que no estan fora de l’escola. Els nens fan classes bàsiques, com aprendre l’alfabet, signar, aprendre a comptar,… L’Acadèmia Capricorn és una escola de parla anglesa que ofereix des de l’educació infantil, fins a l’educació primària.

Oferim dues opcions de patrocinador per triar:

  • Patrocini complet

  • Patrocini parcial

Patrocini complet

Els nostres fills provenen de famílies molt desfavorides que no es poden permetre portar els seus fills a l’escola. AfricaNdoto busca patrocinadors per pagar l’educació primària de 7 anys en una escola anglesa, per aproximadament 500 dòlars anuals, que inclou la matrícula escolar, uniformes escolars, allotjament en un dormitori i 4 àpats al dia.

Patrocini parcial

Si no us podeu permetre el patrocini complet o preferiu col·laborar parcialment, també oferim l’opció de patrocinar parcialment. Contacteu amb nosaltres i us proporcionarem un conjunt d’opcions diferents perquè funcioni amb les vostres necessitats pressupostàries. No oblideu que cada petit compte compta!